Myśliwiec F 16
Początkujący Forumiarz
1. Jest to konto wspólne jakby co {jesteśmy kolegami z klasy} {czyli moje(SaY)oraz sek550ics}
sek550ics chciałby poprosić o $$$ na vegę, ciężko się gra nostromem, a BB ma jedną wielką wadę {Jest wolny}
W razie czego mógłbym jakoś szybciej spłacić tę wypłatę, jeśli bym miał vegę niż BB
SEK550ICS
Ja nie wiem czy ty zgrywasz głupka czy nim jestes...
Mówiliśmy o ty na TS-ie
Nie mam zamiaru sie powtarzać
Klan jest po to abys ty mu pomagał!!!
A nie on tobie!!!
Wiadomo ze cos pomoze ale nie tylko żabrac!
Początkujący Forumiarz
Ten sek550ics pisał w moim imeniu. Głupio
Teraz już piszę prawdziwie, SaY
NIe no dobra, a czy mógłby ten sek550ics{tak np. po 2 tygodniach dostać na tę vegę}??
A mi SaYowi nikt na TS nie mówił o żadnych zasadach.
Gość
Ja nie gram od tygodnia ponieważ czekam aż minie 1 miech i dostane 30k Uri i kupie vege bo to szybszy sposób niż wybłaganie na jakikolwiek statek;)
Początkujący Forumiarz
Po 2 miechach dostaniesz 30 000 uri, po 1 miechu tylko 10 000.
Nieopłaca się, ponieważ te 30 000 uri uzbierasz napewno szybciej niż czekając aż tyle.
Np. Ja [SaY] mam vege bije od 1700 - 2200 i tak około 1 500 uri na dzień
Gość
Arek uwazaj:) a i mam pytanie co mam zrobic kiedy mam phoeniXA AN 2 GALI a mam tam 11 lvl chciałem 6troche kasy wbic ale jak to zrobic? golcem nie uwale mu małej kryski bo go rozdupczy co robuic?!
Gość
Ja mam plan by mieć golca wystarczy ubić 80.000 tys Streunerów ja mam 6000 juz uri ale czekam niedlugo minie 1 miech i mam 10.000 mniej streunerów do ubicia. Co do pytania nawet do wrót sie jej nie zdąży zaciągnąć bo rozwali rada zafundowac Nostro i mozna spokojnie ubić a jak nie ma kasy to pozostaje powrót na streunery.